CARNET DE COTXE B

35 anys d’experiència formant conductors han estat la clau per a crear una fórmula infal·lible al teu abast, i estem tan segurs que

si no aproves, no pagues

Et mereixes el carnet perfecto!

CARNET DE COCHE B

Teòrica intensiva.

Tria el mètode que millor s’adapti a tu:

1. Aula física,

intensiu 12h.

2. Aula virtual,

intensiu 12h.

3. Campus online,

open 24h.

La millor App de test i la més completa del mercat. Accedeix on i quan vulguis. Amb servei de professor Perfecto, resums i vídeos. Supera-la i, si no aproves, no paguis!

Completem el teu material a l’aula amb el llibre, bloc de notes i bolígraf. Perfectos!

Resol els teus dubtes sense necessitat de venir a l’autoescola. El nostre coach en línia serà el teu suport sempre que el necessitis.

Una web perquè triïs hora, professor i lloc d’inici. Sí, has llegit bé, pots triar començar la teva classe a Sabadell centro, Barberá o Can Llong per a no dedicar temps a desplaçaments. T’acompanyem en tot moment fins al dia de l’examen.

Materials exclusius i les millors fitxes resumeixen per a estudiar de manera intel·ligent. I treure el màxim suc a les hores d’estudi.

La qualitat d’ensenyament és la nostra prioritat! Al 2020 hem obtingut resultats de fins a un 83% d’aptes a la primera (dades DGT). A més, t’espera una flota moderna i amb els ADAS més avançats permesos en examen!

Sabies que amb Perfecto la teva formació no acaba amb el carnet de cotxe? Moto, camió, autobús, recuperació de punts, cursos subvencionats transport sanitari, professors d’autoescola, mercaderies perilloses i molt més… Welcome to Perfecto!

Ara també 100% des de casa amb el nostre Campus en línia OPEN 24h!

Treu-te el carnet de cotxe B com si estiguessis veient una sèrie de Netflix. Visualitza el nostre curs per capítols i feix els test amb el nostre professor en línia.

Apunta’t avui!

Presupuesto para permiso B teórico
Presupuesto para permiso B teórico

AVANTATGES

Cerques més motius per a decidir-te?