Descobreix La Fórmula Perfecto!

10 elements, 1 fórmula única creada per nosaltres després de 30 anys d’experiència.

Tria el mètode que millor s'adapti a tu...

Menys de l'1% de les autoescoles disposen d'aquest segell de qualitat

AUTOESCOLES PERFECTO

Amb més de 30 anys d’experiència, som l’autoescola de sempre amb els mètodes d’ensenyament més innovadors i eficaços. Lo nostre és formar conductors perfectes, sense mitges tintes.

Et molará ser Perfecto!

MOTOPERFECTO

30 anys formant conductors, un nou concepte de Motoescola

Descobreix MotoPerfecto i la fórmula infal·lible per a treure’t el teu carnet de moto, a un preu únic!

AM

A1

A2

A

PROMOCIONS!

FÓRMULES PERFECTO

Després de 30 anys formant conductors perfectes, coneixem millor que ningú les claus per a tenir èxit en la missió de treure’t el carnet, el resultat és una fórmula exclusiva i infal·lible per a cada carnet.

Descobreix la fórmula que deslligarà el conductor perfecte que portes dins!

B

AM

A1

A2

AVANTATGES

Cerques més motius per a decidir-te?

ELS NOSTRES ALUMNES OPINEN!

Vianca Ferrando | Barcelona

Jo he vingut des de Barcelona perquè tenia bones referències, la meva germana s’havia tret el carnet aquí i els meus pares també coneixien l’autoescola i sense lloc a dubte, encara que hagués de desplaçar-me, és la millor decisió que podia haver pres. A l’Autoescola Perfecto amb la seva manera d’ensenyar em van donar seguretat i em van ajudar a superar la por súper ràpida, la veritat estic contentíssima amb l’equip i sempre que puc recomano l’autoescola (de fet ara tinc una amiga aquí). És com una gran família que es preocupa per tu i això no té preu!

Miriam Oliva | Barberà del Vallès

Hi ha moltes coses que m’han agradat de treure’m el carnet en l’Autoescola Perfecte, però sobretot que amb els profes m’ho passava súper bé a les classes, no eren les típiques classes que t’imagines al principi, la manera d’ensenyar és molt divertida…També, vull agrair a les secretàries que m’han acaronat molt i sempre estaven disponibles i recolzant en tot moment. Tot l’equip m’ha fet sentir molt còmoda perquè sempre buscaven la forma en què aprenguis i sense adonar-te, aquest suport t’ajuda en els exàmens.

Jordi Sánchez | Barberà del Vallès

Sempre ha estat l’autoescola de tota la vida però fins que no estàs dins no descobreixes perquè la gent parla tan bé. Des del primer dia em va donar molt bona impressió, es preocupen per tu i et sents com en família. Jo m’he tret el carnet de moto A1 i la recomano al 100%, quan pugui repeteixo amb el carnet de cotxe i l’A2 segur!